KABA

Oliver Budimir novi direktor Karlovačkog tjednika – potvrdio ga NO

KARLOVAC – Nadzorni odbor potvrdio je Olivera Budimira za direktora Karlovačkog tjednika. Budimir je inače dugogodišnji fotoreporter Tjednika kojeg je NO izabrao između pet kandidata koji su se javili na drugi ovogodišnji natječaj za ovu ”vruću” stolicu.

– Čekaju me teške četiri godine novog mandata, odnosno težak posao. No ja imam plan i program što i kako dalje. Prvenstveno moramo s vlastitim snagama reorganizirati novine, ali i portal kako bi postali što zanimljiviji, a novine čitanije te prodavanije. Na taj način ćemo i pojačati marketing koji će nam osigurati bolje prihode.

Na upit ima li viška djelatnika u Tjedniku, Budimir nam je samo prokomentirao kako za sada o tome nije razmišljao. Konkretniji prvi potezi bit će poznati nakon što preuzmem novo radno mjesto, a to treba pričekati još 15-ak dana dok ne prođe rok žalbe na odluku, pojasnio je Budimir koji se i dalje nada da će raditi i kao fotoreporter koliko mu to nova dužnost bude dopuštala.

Spomenimo kako je ovo prvi puta da je direktor Tjednika netko iz redova kuće, a koji možda najbolje i pozna problematiku poslovanja.