brend

KARLOVAC – U organizaciji Razvojne agencije Karlovačke županije “Karla” predstavnice tvrtki “Hendal market research” Višnja Bevandić-Bara i “Status grupe” Ljiljana Jurković prezentirale su jučer projekt brendiranja Karlovačke županije “Stvaranje prepoznatljivosti gospodarstva Karlovačke županije”.

Projekt brendiranja bit će financiran sredstvima Ministarstva poduzetništva iz programa Poduzetnički impuls 2013. Na jučerašnjoj prezentaciji predstavljeni su rezultati ankete i analiza prepoznatljivosti Karlovačke županije kod građana Karlovačke i susjednih županija te su predočeni prijedlozi i varijante za buduće brendiranje i marketinško pozicioniranje Karlovačke županije. Karlovačka županija će temeljem predloženih varijanti izvjestiti predlagače o prihvaćanju i daljnjoj razradi predočenog, kako bi se postupak brendiranja završio u sklopu projekta i programa Poduzetnički impuls 2013.

Projekt je predstavljen u Uredu župana Karlovačke županije županu Ivanu Vučiću, njegovim zamjenicima i pročelnicima Upravnih odjela Karlovačke županije, a nazočni su bili i predstavnici Razvojne agencije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Karlovac i Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Karlovac.