web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Kandidatkinje za EU parlament u posjeti Karlovačkoj županiji

KARLOVAC – Izbori za Europski parlament se bliže, a tako su i sve češći posjeti kandidata Karlovačkoj županiji. Danas su se građanima družile kandidatkinje koalicije SDP-HNS-HSU-IDS, Biljana Borzan, Sandra Petrović Jakovina i Višnja Fortuna.

Šaljemo poruke građanima prilikom ove kampanje da u što većem broju izađu na izbore jer je Europski parlament i hrvatski parlament, poručila je Borzan. Danas u ovako teškim vremenima rastu tenzije u Europi, konzervativne snage i snage koje šalju ponekad vrlo opasne poruke građanima jačaju, i u tom smislu ove opcije socijaldemokratske, liberalne i naši partneri umirovljenici, mi smo ti koji šaljemo poruke tolerancije, poruke Europe gdje je solidarnost na snazi i gdje su svi jednaki, kaže Borzan.

Na listi imamo kvalitetne ljude koje će ostavrivati interese svih skupina, od mladih, do radnika i umirovljenika. Hrvatska mora povući još sredstava iz Europskih fondova u cilju poboljšanja standarda i otvaranja novbih radnih mjesta poručila je pak Petrović Jakovina.