web karijera 1160*120
web struka 1160*120

U školi u Krnjaku završen jedan projekt, drugi se provodi, a treći prijavljen na Fondove

KRNJAK – Osnovna škola Katarine Zrinski u Krnjaku ima stotinjak učenika, no uključena je u nekoliko projekata. Jedan je svečanom priredbom završen danas, drugi je trenutno u provedbi, a za treći se uskoro očekuje povratna informacija je li prošao. Zahvaljujući tim projektima u školu je do sada došlo oko četiri milijuna kuna.

U osnovnoj školi Katarine Zrinski u Krnjaku završen je projekt zamjene vanjske stolarije i adaptacije toplinske ovojnice u cilju povećanja energetske učinkovitosti. Projekt je vrijedan nešto više od tri milijuna kuna, a sredstva su dobivena iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u 80 % iznosu, dok je ostalo financirala županija.

Ova škola sudjeluje u IPA projektu kojim je povučeno 160 tisuća eura za unutarnje uređenje škole, ali i ostale aktivnosti vezane uz multikulturalnost. Tako je ova škola koja broji tek stotinjak učenika iz Fondova povukla 4 milijuna kuna, a ovim projektima postala je jedna od najmodernije uređenih u našoj županiji.

Da je suradnja dobra potvrđuje župan Ivan Vučić, koji je još jednom istaknuo kako se u školske objekta na području županije kontinuirano ulaže. U ovoj školi projekti se nastavljaju dalje, a rezultati sigurno neće izostati, zahvaljujući spremnosti djelatnika škole na nove izazove.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/krnjak_skola/*{/rokbox}