web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Pravna klinika u utorak u Karlovcu

KARLOVAC – Svi koji imaju pravni problem, a nemaju financijskih sredstava sa svojim slučajem se mogu javiti u Savez udruga osoba s invaliditetom. Pružanje besplatne pravne pomoći odvija se već nekoliko godina u suradnji s pravnim fakultetom iz Zagreba.

Velik interes, čak i do stotinu predmeta po savjetovanju govori da je ovaj projekt puno pogodak, jer mnoge osobe s invaliditetom, kao i članovi njihovih obitelji suočavaju se s brojnim pravnim problemima, koje uspjevaju riješiti uz pomoć pravne klinike, kaže predsjednica Saveza Blaženka Presečan.

Studenti pravnog fakulteta jednom mjesečno dolaze u Karlovac, a sljedeće savjetovanje predviđeno je u utorak 6. svibnja, te su pozvane sve osobe, koje nemaju financijskih sredstava za odvjetnika, a imaju neki pravni problem da se jave telefonom ili mailom u Savez.

Stranke sa sobom moraju ponijeti osobnu iskaznicu i pravne dokumente vezane uz predmet za koji im je potreban savjet. Javiti se možete na brojeve telefona 612 820 ili 615 062, te na mail adresu savez-udruga-invalida@ka.t-com.hr, dok više informacija možete pronaći na internet stranici klinika.pravo.hr.