web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Do 13. svibnja prijave za Senzo-motoričke igraonice za bebe udruge STOPE

KARLOVAC – Od danas, pa do 13. svibnja otvorene su prijave za Senzo-motoričke igraonice za bebe u organizaciji karlovačke udruge za inkluziju i razvoj STOPE.

– Aktivnosti su namijenjene bebama od tri mjeseca do godinu dana starosti po razvojnim grupama, a program je u nekoliko zadnjih mjeseci prošlo čak sto beba. Nakon prijave dobivate Upitnik samoprocjene koji je potrebno ispuniti i vratiti na našu mail adresu, a na prvom susretu procjenu će napraviti i voditeljica aktivnosti. Aktivnosti se odvijaju 4×45 minuta (30 minuta aktivnog rada s bebom i 15 minuta potrebnih za raspremanje/spremanje i konzultacije) te obuhvaćaju edukaciju iz osnova baby handlinga, pokazne aktivnosti za poticanje fiziološkog razvoja te odgovore na specifična pitanja, kaže voditeljica igraonica Ivana Štedul, diplomirana fizioterapeutkinja i prvostupnica radne terapije.

Raspored radnica je srijeda 14. svibnja, petak 16. svibnja, utorak 20. svibnja i srijedu 21. svibnja u periodu od 8.30 do 9.15 sati za bebe od tri do šest mjeseci te od 9.20 do 10.05 sati za bebe od šest mjeseci do godinu dana starosti.

Prijave se primaju na info@stope.hr, a cijena za četiri puta je 180 kuna.