web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Humanitarna akcija “Svoj svome” ima svoj nastavak – pomaže se Slavoniji i Slavoncima

KARLOVAC – “Svoj svome”- humanitarna akcija koja je održana u ožujku i tijekom koje je organiziran koncert na kojem su se prikupljala sredstva za obitelji koje su na karlovačkom području stradale tijekom velikih poplava dobio je svoj nastanak. Ovog puta pomoć ide stradalima u poplavama u Slavoniji, najavio je na press konferenciji koordinator za koncert karlovačkog dekanata Leo Lang.

Na koncertu će nastupiti karlovački izvođači: vokalni i tamburaški ansambli, zborovi mladih iz svih župa karlovačkog dekanata, dječji zborovi branitelji i umirovljenici, a svoj dolazak na ovaj koncert najavila je i poznata pjevačaica Maja Blagdan.


– Ovim humanitarnim koncertom, odnosno akcijom želimo ponovo potaknuti vjernike, ali isto tako želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u prvoj u akciji “Svoj svome” koja nas je još više povezala, rekao je dekan karlovačkog dekanata Franjo Tomašević.


Uz patera Franju Tomaševića Karlovčane i Karlovčanke na koncert je pozvao i monsinjor Ferdinand Vražić rekavši da smo danas jedno srce, jedna duša da pomognemo jedni drugima. No podsjetio je i na vrijeme kad prođe poplava te da će tek tada doći najveće potrebe.


Koncert će biti održan u Školskoj sportskoj dvorani na Rakovcu s početkom u 20 sati.