web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Mladić (25) u 12 kaznenih djela napravio štetu od 100 tisuća kuna

KARLOVAC – Sto tisuća kuna teška je materijalna šteta nastala u 12 kaznenih djela koje je počini 25-godišnjak s područja Karlovca, javlja policija. Počinio je šest kaznenih djela krađa, pet teških krađa i jedno kazneno teške krađe u pokušaju.

Sumnjiči ga se da je u travnju i svibnju provalio u dva ugostiteljska objekta, trgovinu i prostor trgovačkog društva na području Karlovca od kuda je ukrao novac, alkoholno i bezalkoholno piće te otpadno olovo, a s kapelice u naselju Orlovac bakreni lim. Ujedno je iz prostora trgovačkog društva u Karlovcu pokušao je ukrasti otpadne električne kablove i aluminijske hladnjake vozila.

No ni to nije sve. Naime policija ga sumnjiči i da je sa dvije obiteljske kuće i dvorišne zgrade na Orlovcu i u Draganiću tijekom ožujka i travnja ove godine ukrao bakrene dijelove krovne konstrukcije, a tijekom ožujka iz prostora dva trgovačka društva u Karlovcu, u četiri navrata aluminijske poluge i više od 12 tona metalnih ploča.

– Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 25-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a jučer tijekom dana doveden je i na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu, stoji u priopćenju glasnogovornice PU karlovačke Andreje Lenard.