Ni najavljena kiša nije zaustavila manifestaciju ”Sportski ujedinjeni u zdravlju”

SLUNJ – Sportski ujedinjeni u zdravlju naziv je manifestacije koju je treću godinu za redom organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Slunj. Manifestacija je okupila različite sportske klubove i ustanove s područja Slunja s ciljem promidžbe bavljenja sportom, a da pritom nauče osnove o sigurnosti, zdravlju i prvoj pomoći.

Gradsko igralište u Slunju tako se pretvorilo u šest različitih polja na kojima se nalazio DVD Slunj, Rukometni klub Drenak, Kickboxing klub Tigar Slunj, MUP PP Slunj, NK Slunj i Crveni križ Slunj.

– Unatoč kišnoj prognozi za vrijeme odvijanja svih aktivnosti pratilo nas je sunce, a djeca od 5 do 13 godina uživala su u igri od 18 do 20 sati kada su dobili diplome za sudjelovanje i medalje koje im je uručio gradonačelnik Jure Katić, pričaju nam organizatori.

Svake godine Sportski ujedinjeni u zdravlju okupi mnoštvo mališana i njihovih roditelja koji imaju priliku isprobati sve po malo, biti vatrogasac, policajac, zaigrati rukomet, nogomet, naučiti poteze u kickboxingu te pružiti prvu pomoć.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/ujedinjeni_slunj/*{/rokbox}