web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Riječno kino završava u nedjelju u Slunju

KARLOVAC – Zbog grmljavinskog nevremena sinoć je otkazana projekcija slovenskog filma na Riječnom kinu u D. Resi, a termin nove projekcije bit će poznat uskoro, javljaju organizatori, dodajući da sve ovisi o vremenskim prilikama, ali i ostalim projekcijama.

Iz Kinokluba Karlovac poručuju da je u četvrtak na rasporedu druga večer Riječnog kina za djecu uz Supernovu – mjesto radnje je pješčana plaža podno hotela Korana Srakovčić, a vrijeme radnje je kao i uvijek 21.30. Što se prikazuje? “Hrabri mališan”, impresivna animacija nastala na osnovu izuzetno popularne TV serije. Uoči filma, u 20 sati, održat će se Filmsko kreativna radionica za djecu (u suradnji s udrugom Stope). Svi su i više nego dobrodošli!

U petak i subotu, 08. i 09. kolovoza, Riječno kino odvija se na dobro poznatoj lokaciji – Foginovom kupalištu. U petak je na repertoaru urnebesna komedija Dajem im godinu, koja razotkriva sve radosti i nevolje prvih mjeseci novih brakova. Uoči filma, u 20 sati održat će se i turnir u jedenju kokica. Prijave se primaju u inbox FB stranice Riječnog kina uz Karlovačko. Subota je namijenjena za Atomski zdesna – novi hit Srđana Dragojevića!

Uoči filma Karlovčanima će se obratiti i dio filmske ekipe. Nedjelja na Riječnom kinu uz Karlovačko rezervirana je za drugi grad. Naime, zadnjeg dana Riječno kino seli u Slunju na gradsko kupalište. Tamo filmoljupce očekuje komedija Dajem im godinu i nastup DJ Suče. Priča se simbolički zatvara na onoj rijeci na kojoj je i počela – Korani. Kao zagrijavanje za filmsku projekciju, sve kupače u 18 sati očekuje utrka na luftićima.