Stradali mopedist (43) bori se za život

KARLOVAČKA ŽUPANIJA – Jučer su evidentirane četiri prometne nesreće od kojih su dvije s teško ozlijeđenim osobama. Motorist koji je stradao jučer u sudaru mopeda i osobnog automobila u Jarčem Polju oko 15.50 sati zadobio je teške ozlijede opasne po život, javlja policija.

Do nesreće je došlo jer je 43-godišnji državljanin Slovenije mopedom prešao na suprotni kolnički trak i udario u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 41-godišnjakinja s područja Netretića.

Druga prometna nesreća dogodila se u 16.05 sati na 26. kilometru autoceste A1 u smjeru Zagreba. 33-godišnji državljanin Mađarske je zbog neodržavanja razmaka svojim automobilom udario u osobni automobil njemačkih registracijskih oznaka, koji je pak udario u osobni automobil daruvarskih registracijskih oznaka. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 20-godišnja njemačka državljanka koja je bila putnica u vozilu njemačkih registracijskih oznaka. Materijalna šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv 33-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava.