web karijera 1160*120
web struka 1160*120

ZAK OBORIO REKORD SVOJE POSJEĆENOSTI U KARLOVCU!

KARLOVAC – “Prvi put nastupam u Karlovcu na Danima piva i uistinu se nisam nadao ovako velikom dočeku”, riječi su Ivana Zaka u intervju-u za našu televiziju. Toliko je bio očaran karlovačkom publikom da je upravo njoj prepustio izbor naslova svog novog albuma koji će izdati krajem rujna. “U Karlovcu se uvijek osjećam kao doma”.

Ivan Zak je samom pojavom na pozornici digao na noge cijelu publiku. Svaka riječ njegovog aktualnog hita „Duguješ mi ljeto“ bez greške se orila na ŠRC Korana, nakon čije izvedbe je dobio apsolutno najveće ovacije te večeri. Nakon odlaska s bine, masa Karlovčana tražila je njegov povratak, a to im je i priuštio. “Možda upravo večeras napišem tekstove za svoju novu pjesmu”, izjavio je fasciniran koncertom. Time je dokazao da je zasigurno jedan od najpopularnijih izvođača zabavne pop glazbe na hrvatskoj estradi.

Ovaj, kao i sve prethodne intervju-e možete pogledati u četvrtak u Trend magazinu u 21.45h i petak u 19.10h samo na Tv4r, a fotogaleriju sa sinoćnjeg koncerta pogledajte na našoj Facebook stranici.