web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Nastavlja se DJ radionica u Centru za mlade Grabrik

KARLOVAC – Nova sezona cijelog niza radionica za mlade u Centru za mlade Grabrik započinje. Projekt „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ provodi udruga Carpe Diem, a među radionicama će i ove godine ponuditi za svakoga ponešto. Od listopada započinje DJ radionica koju provodi udruga Poluga, prijave su otvorene, a sudjelovanje besplatno.

Iz Poluge kažu da na radionici možete naučiti puštati glazbu za sebe, svoje prijatelje ili u klubu te napraviti dobar promo ili kućni miks.

– Također ćemo raditi na tome što želite postići svojom glazbenom selekcijom, kako ju najbolje prezentirati i na koje stvari treba pritom paziti. Osim samih dj vještina, radionica će biti koncipirana i prema definiranju muzičkog i tehničkog stila polaznika te finalno snimanju dj miksa. Radionica je koncipirana za osobe koje imaju predznanja i eventualnog iskustva u dj-iranju, ali nije uvjet, kažu iz Poluge.


Poželjno je da polaznici nose svoju glazbu: ploče, cd-e ili usb stickove. U Centru za mlade Grabrik osigurat će se potrebna DJ oprema, a ovisno o prijavljenoj grupi fokusirat će se na individualni, odnosno grupni rad.

Radionice će se održavati četvrtkom u sljedećim terminima:

2., 16. i 30. listopada od 18 do 21 sati, 13. i 27. studenog od 18 do 21 sati, 11. prosinca od 18 do 21 sati.


Prijave se primaju na email udrugapoluga@gmail.com na koji je potrebno poslati svoje ime i prezime. Radionice su besplatne i održavaju se u Centru za mlade u Grabriku, namijenjene su osobama od 15 do 35 godina, a voditelj je Domagoj Šavor. Preporuča se sudjelovanje na svim radionicama.


LEDukacija je financirana od Ministarstva socijalne politike i mladih kroz projekt „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ kojem je nositelj udruga Carpe Diem. Provoditelj aktivnosti je udruga Poluga.