web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Manje od deset dana do novog izdanja PickUp Music Festivala

KARLOVAC – Preostalo je još tjedan dana do početka PickUp Music Festivala koji će, od 25. do 27. rujna, na Kinološkom poligonu okupiti 23 benda – među kojima su Elemental, Debeli Precjednik, Udriground, Kraj Programa, SoulRadio, Genova i još mnogi drugi.

Posjetitelje očekuje i posebno HC popodne, a zbog medicinskih razloga otkazan je nastup Dina Jelusića te će umjesto njega u četvrtak nastupiti splitski Floydian Split (The Pink Floyd Experience). Zbog promjena, prvu večer zatvara dugoreški Udriground.

PickUp Music Festival će u predprogramu gostovati u Zagrebu, ove nedjelje od 17 do 20 sati, uz akustične nastupe u nekoliko zagrebačkih parkova. Nastupat će mladi britanski kantautor Half A Chicken te akustični sastav Phaneron. Najavljeni predprogram u Karlovcu i Dugoj Resi ovisit će o povoljnoj vremenskoj situaciji. Podsjetimo da je u sklopu PickUp Music Festivala moguće čak 40 posto jeftinije putovati HŽ vlakovima u smjeru Karlovca iz cijele Hrvatske te Slovenije, kao i prenoćiti u besplatnom kampu, a ulaz je također besplatan. U slučaju kiše cjelokupni program Festivala po istom rasporedu seli se na Malu scenu Hrvatskog doma.

PickUp Music Festivala organizira Udruga Izvan fokusa uz potporu Grada Karlovca, Turističke zajednice grada Karlovca, Karlovačke županije, Turić osiguranja te u partnerstvu s Udrugama Studio 8 i Carpe Diem.