Iskoristite sunčan dan i prošećite do Starog grada Dubovca, tamo vas očekuje srednji vijek

KARLOVAC – U sklopu manifestacije “Vikend na Dubovcu” na prostoru oko Starog grada Dubovca jučer je održan streličarski turnir u organizaciji Dubovačkih streličara, Turističke zajednice grada Karlovca i Udruge Infinitum.

Streličarski turnir “Put ratnika” – središnji događaj ove manifestacije okupio je brojne streličarske udruge iz cijele Hrvatske, točnije trideset streličara.

Prvo mjesto na turniru osvojio je Darko Polić iz Zadra, drugi je bio Alen Marinić iz Dubovačkih streličara, a treći Saša Đurić iz Dubovačkih streličara.

STRELICARI3

Nakon streličarskog turnira održan je rock koncert. Nastupila su dva karlovačka benda Tahijevi kmetovi i Duhovna Pastva, a od ponoći je bio techno party u organizaciji Udruge Infinitum.

STRELICARI2
 

I tijekom današnjeg dana na Starom gradu najavljene su radionice performansi, štandovi s ponudom lokalnih OPG-a, tombole, ugostiteljska ponuda u srednjevjekovnom štihu, uz streličarstvo bit će i mačevanja, a gostujuće skupine ponovno će se prezentirati svojim predstavama. Također je najavljen streličarski turnir za građanstvo. Najpreciznije očekuju  lijepe nagrade.

STRELICARI4