web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Svi su pozvani na sudjelovanje u međunarodnoj atletskoj utrci

KARLOVAC – U nedjelju 28. rujna bit će održana tradicionalna 8. međunarodna atletska utrka “Crtom bojišnice 129.br.HV”. Utrka je namjenjena svima.

Dječje utrke počinju u 9 sati na stadionu NK Vatrogasac – Gornje Mekušje; dok je start glavnih utrka na 5 i 10 kilometara u 10 sati.

Trkači na 10 km i 5 km kreću zajedno trasom od NK Vatrogasac Mekušanskom cestom prema Spomen drvenom mostu preko Korane lijevo-Koranskim šetalištem do Ulice 13. srpanj, lijevo na most preko Korane i dalje Mekušanskom cestom- desno na Ulicu Klanac, lijevo niz Ulicu Gornje Mekušje i u cilj na Trg-u 129. br HV gdje skreću nakon prvog kruga trkači na 5 km. Staza je jednaka kao prošle godine.

Trkači na 10 km trče tako da se na raskršću prije spomenika Trg 129. br HV ne ulaze u cilj (desno) već trče lijevo Mekušanskom cestom prema Spomen drvenom mostu preko Korane lijevo-Koranskim šetalištem do Ulice 13 srpanj, lijevo na most preko Korane i dalje Mekušanskom cestom- desno na Ulicu Klanac, lijevo niz Ulicu Gornje Mekušje i u cilj na Trg-u 129. br HV- Gornje Mekušje, tj. identičan prvi krug.

Više informacija doznajte na web strabici Atletskog kluba Ka tim, gdje se možete i prijaviti za sudjelovanje u utrci.