Oporba još jednom kritizirala rad gradske uprave u Ozlju

KARLOVAC – Gradska vlast u Ozlju bavi se isključivo kadroviranjem, poručili su danas na konferenciji za medije predstavnici oporbenih SDP-a i HNS-a. Dokaz tome je i što su u svim institucijama smijenjeni ravnatelji. Nema novih projekata, a pitanje je kad će gradske vlasti početi raditi svoj posao umjesto baviti se zapošljavanjem stranački podobnih kadrova, poručuju oporbenjaci.

Problemi u Ozlju su brojni i treba ih početi rješavati, smatraju iz oporbenih stranaka te upozoravaju kako situacija što se tiče novih ravnatelja nije riješena ni u Zavičajnom muzeju, ni u Turističkoj zajednici, vrtiću i osnovnoj školi. Sada se želi preustrojiti i gradska uprava, kaže predsjednica GO SDP-a Irena Šimunić.

Iz oporbe upozoravaju i kako nema novih infrastrukturnih projekata, projekt gradskih vrtova još jednom su ocijenili beskorisnim, dok od projekta Ozalj – europska kolijevka akvarela građani dobivaju minimum, jer neće biti novih zapošljavanja.

Ocjenjuju i kako se premalo sredstava ulaže u prometnu infrastrukturu, za što su dokaz bile i nedavne vremenske neprilike koje su pogodile Karlovačku županiju.

Ako bude novih projekata podržat ćemo ih, ali do tada smatramo kako je potrebno upozoriti da ako želimo napredak moramo raditi na rješavanju problema, smatraju oporbenjaci.