sdp_zene

KARLOVAC – Željka Verner je nova predsjednica Foruma žena SDP-a Karlovac – odlučeno je tako na jučer održanoj izbornoj skupštini, dok su za potpredsjednice izabrane Sanja Baršić i Zdenka Mataković. Članice predsjedništva su Marina Novaković Matanić, Radojka Zatezalo, Jasminka Jurić, Gordana Colnar i Nikolina Zatezalo.

Novoizabrana predsjednica zahvalila se članicama na podršci i izboru te istaknula kako će zajedno sa svim ostalim članicama Foruma žena SDP Karlovac raditi na što većoj afirmaciji žena u političkim, ali i drugim sferama društvenog života na lokanoj razini. Rad Foruma žena prvenstveno vidi kroz puno veće zbližavanje žena, rad sa ženskim udrugama i udrugama djece i mladih, ali i puno većim angažmanom oko organiziranja tematskih radionica, edukacije, okruglih stolova te većoj suradnji i kontaktu s građanima.

– Želja mi je da se što više žena aktivno uključi u rad Foruma, posebice žena koje nisu politički angažirane, ali koje žele i mogu dati svoj doprinos u promicanju ljudskih vrijednosti, kaže Verner.