cacib1

Delegacija Karlovačke županije u službenom posjetu Poljskoj u sklopu projekta Comenius Regio

POLJSKA – Delegacija Karlovačke županije, sa partnerima, vod vodstvom pročelnika Željka Šančića i voditeljice Marijane Tomičić otputovala je u okviru projekta Comenius Regio “I ja mogu biti poduzetnik” u službeni posjet u Gmina Igolomia-Wawrzenczyce u Poljsku, gdje će boraviti do 27. listopada.

U sklopu posjeta, županijska delegacija sastat će se sa lokalnim predstavnicima i partnerima u projektu s kojima će posjetiti Gimnaziju Wawrzenczyce te održati sastanak u Centru za kulturu i promociju, gdje će poslušati pobjedničke prezentacije učenika i studenata. Kasnije će posjetiti dvije tvrtke u općini te učiti o praksi prijavljivanja i provedbe EU projekata u regiji Malopolska.

Projekt “Comenius Regio” općine Igolomia-Wawrzenczyce i Karlovačke županije, s partnerima iz Poljske i Hrvatske, traje do kraja srpnja 2015. godine, a konačan rezultat projekta bit će, uz ostale aktivnosti u projektu (međunarodne konferencije, radionice, školske inkubatore, sajmove, letke i brošure) podizanje razine svijesti učenika i šire javnosti o važnosti razvijanja poduzetničkog duha u zajednici.