Zbog prometnih čepova oko tržnice privremena regulacija prometa

KARLOVAC – Zbog gužvi i prometnih čepova koji u ovo doba godine nastaju u Novom Centru, temeljem Rješenja Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo Grada Karlovca, u ulici Tina Ujevića, odnosno u zoni trgovačkog centra Kaufland i tržnice, postavljena je privremena prometna signalizacija te se provodi privremeno upravljanje prometom.

Ova regulacija vrijedit će i ubuduće petkom i subotom prije podne od 7 do 12 sati, te u dane pred blagdane, kao i u drugim vremenima ako se za to ukaže potreba.

1. Na privozu Ulice Tina Ujevića neposredno prije raskrižja s Ulicom Tina Ujevića gledano iz smjera raskrižja s Ulicom dr. Vladka Mačeka dopušta se promet lijevo i desno u Ulicu Tina Ujevića i zabranjuje promet ravno prema parkiralištu Tvrtke OTP Tržnica d.o.o., Trg Josipa Broza br. 2.

2. Na privozu izlaska iz garaže Tvrtke Kaufland Hrvatska k.d. Karlovac, Trg Josipa Broza br. 5, neposredno prije raskrižja s Ulicom Tina Ujevića gledano iz smjera garaže, promet se usmjerava obavezno desno u Ulicu Tina Ujevića.

3. U Ulici Tina Ujevića neposredno prije raskrižja s privozom izlaska iz garaže Tvrtke Kaufland Hrvatska k.d. Karlovac, Trg Josipa Broza br. 5, gledano iz smjera Ulice dr. Vladka Mačeka promet se usmjerava obavezno ravno u Ulicu Tina Ujevića u smjeru Ulice Ljudevita Šestića.

Radi što veće protočnosti prometa iz policije pozivaju vozače da se pridržavaju uputa i naredbi policijskih službenika, te da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju.