cacib1

Još jedna premijera – u petak nova predstava Dramskog studija

KARLOVAC – Spoj dva vremena – onog koji je pripadao roditeljima i modernog, pokušali su dočarati članovi Dramskog studija Zorin doma u svojoj najnovijoj predstavi “Veliki i mali”. Namijenjena je svim uzrastima, a cilj je da se nakon odgledane predstave roditelji i djeca bolje razumiju.

Dramski studio na čelu sa Sanjom Hrnjak još je prošle godine počeo s pripremama za predstavu Veliki i mali, a u lipnju je izvedena i prva verzija predstave, koja je od tada promijenjena. Predstave Dramskog studija inače nastaju dugo, ali uz dobar i predan pedagoški rad, o čemu govore i brojna priznanja koja dobivaju članovi ansambla. .

Na tom tragu nastala je i najnovija predstava Dramskog studija koja osim što ulazi u svijet odraslih i njihova sjećanja na doba u kojem su oni odrastali, stavlja i opreku sa sadašnjošću u kojoj na drugačiji način rastu njihova djeca. Ipak postoji jedna moćna veza koja spaja dvije rtazličite perspektive – ljubav.

Za scenski pokret u predstavi zaslužna je Martina Maričić, a osim što sudjeluju u glumačkom dijelu predstave, članovi Dramskog studija sudjeluju i u ostalim popratnim dijelovima.

Ako ne možete doći na premijeru u petak 21. studenog u 20 sati, “Veliki i mali” su na rasporedu i na vikend matinejama za najmlađe u 11 sati i to 22. i 23, kao i 29. i 30. studenog.