cacib1

Božićni sajam i doček Nove godine na otvorenom – u 2015. godinu s karlovačkim snagama

KARLOVAC – Od 15. do 23 prosinca na početku Radićeve ulice bit će održan Božićni sajam. Svoje proizvode predstavit će 33 izlagača, ove godine na otvorenom jer šatora neće biti. Zbog financijske situacije i četiri ovogodišnje velike poplave, Grad Karlovac je odlučio dvostruko smanjiti sredstva za organizaciju ove manifestacije kao i za doček Nove godine, pojasnila je zamjenica gradonačelnika Marina Kolaković dodavši da će za ova dva događaja biti izdvojeno 100 tisuća kuna.

Bez šatora će ove godine biti i doček Nove 2015. koji će biti održan na Starom placu, ove godine nema ni velikog estradnog glazbenog imena, već će vas zabavljati karlovačke snage, točnije četiri karlovčaka benda.

Program kreće u 20 sati, svaki bend svira sat vremena, a prvi na pozornicu kreće Lotos band, nakon njih slijedi The trio, u samu Novu godinu Karlovčane će uvesti Strings Band, a pravu feštu nakon ponoći nastavit će Rečićki sokoli.

Kako će doček biti na otvorenom točno u ponoć, osim čestitke gradonačelnika, bit će i vatrometa, a zabava na koju ste svi pozvani, trajat će do ranih jutarnjih sati.