cacib1

Mališani ukrasili jelku ispred Zorin doma

KARLOVAC – Treću godinu za redom, već tradicionalno, ispred Gradskog kazališta je postavljena najveća jelka u gradu. Uz pomoć najmlađih Karlovčana jelka je okićena, završavajući tako adventski krug dočeka jednog od najljepših blagdana. Uz predstavu i glazbu, mališane je danas posjetio i Djed Mraz.

Ukrasi koje su izradili mališani na radionicama, od danas vise na najvećoj jelki u gradu Karlovcu. Ispred Zorin doma je svečano ukrašena jelka, a mališane koji su prije toga bili na predstavi u kazalištu, te okupljene male Karlovčane zabavljale su Karlovačke mažoretkinje i dječji zbor Zorice. Druženje nije moglo proći niti bez Djeda Mraza, koji je mališane razveselio slatkišima.

S ukrašavanjem jelke ne završava program u Zorin domu, jer su u kazalištu do kraja godine pripremili program i za velike i za male. Tako će u subotu, 27. prosinca biti održan koncert Mate Matišića i prijatelja, a u subotu i nedjelju za najmlađe je na rasporedu animirani film Pčelica Maja.

– 30. prosinca će premijerno biti prikazan Carlstadt Kunst Cabaret Karlovačkih pelivana, uz glazbenu pratnju, najavio je ravnatelj Zorin doma Srećko Šestan.

Nakon predstave svi okupljeni će dočekati Staru godinu, odnosno posljednji dan prije Nove 2015. godine. Iz Zorin doma pozivaju Karlovčane da posljednje dane u godini provedu s njima kako bi se najbolje pripremili za nadolazeću godinu.

zorindom_bor_2

zorindom_bor_3