Mladost pobjednik humanitarnog turnira gradskih tvrtki

KARLOVAC – Ekipa gradske tvrtke Mladost pobjednik je Humanitarnog malonogometnog turnira gradskih tvrtki i institucija koji je danas odigran u Sportskoj dvorani na Rakovcu. U finalnoj utakmici Mladostaši su bili bolji od ekipe Karlovačke županije. Na turniru je sudjelovalo 11 ekipa, a sav prikupljen novac od kotizacija bit će doniran djeci čije kuće su stradale u prošlogodišnjim poplavama.

Humanitarni turnir u malom nogometnu u kojem se sastaju ekipe zaposlenika gradskih tvrtki i institucija ove je godine organiziran po 7. put, te je okupio rekordan broj ekipa. 11 ekipa prikupilo je tako 20 tisuća kuna koje će biti donirane učenicima čije su kuće stradale u poplavama koje su u prošloj godini pogodile Karlovac i okolicu.

U žestokom okršaju, koji je na kraju završio finalnom utakmicom između Karlovačke županije i Mladosti, sudjelovali su zaposlenici gotovo svih gradskih tvrtki, vatrogasci, ali i novinari. Treće mjesto zauzeli su nogometaši Inkasatora. Usprkos borbi na terenu na kraju je pobjedila humanost. Uz to, gradska tvrtka Čistoća donirala je Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Karlovca isušivač vrijedan 10 tisuća kuna.

Turnir, nažalost, nije privukao velik broj gledatelja, no, svima je na kraju bilo bitno da su se dobro zabavili i kroz sport učinili dobro djelo.

turnir_tvrtki2