U sklopu serijala Top destinacije snimljen film o Karlovcu; serijal možete pratiti i na TV 4 rijeke

KARLOVAC – Grad Karlovac je za potrebe turističke promocije naručio snimanje 30-minutnog filma u sklopu televizijskog serijala Top destinacije Specijal. Riječ je o emisiji u kojoj se prezentira turistička ponuda Karlovca, a autori iz tvrtke Amali doare su kroz vlastita iskustva opisali ljepote našeg grada. Grad je za film dao 20 tisuća kuna, a ovo je samo dio ulaganja u turizam koji je dio Strategije razvoja Karlovca.

S obzirom da je turizam jedna od osnovnih kategorija Strategije razvoja grada, Grad kontinuirano ulaže u turizam i poboljšanje infrastrukture, te promociju. Zato se i krenulo u jedan ovakav projekt kao što je promotivni film.

S obzirom na mogućnosti koje turizam pruža Grad će nastaviti s ulaganjima u ovu granu gospodarstva. Grad će, naime, za turističke projekte, ove godine uložiti čak 35 milijuna kuna, a posebno će se bazirati na četiri velika projekta. Radi se o projektu Starog grada, Foginovom kupalištu, Muzeju Domovinskog rata, te najvećem projektu, onom Kaquariuma.

Emisija Top destinacije o Karlovcu snimana je tri dana, te je obuhvatila povijesne znamenitosti, te turističku ponudu kao što su hoteli, restorani, manifestacije, seoski turizam, kao i mjesta za aktivni odmor, ribolov i slično.

Emisije Top destinacije bit će emitirane na 10 televizijskih postaja, a možete ih pratiti i u programu Televizije 4 rijeke.