Josip Bišćanić novi je predsjednik županijskog Foruma mladih SDP-a

KARLOVAC – Josip Bišćanić novi je predsjednik Foruma mladih SDP-a Karlovačke županije, odlučeno je tako na jučer održanoj izbornoj Konvenciji. Bišćanić je inače i predsjednik Foruma mladih SDP-a Karlovac i član predsjedništva FM SDP-a Hrvatske, a za njegove potpredsjednike izabrani su Paula Borovac iz Karlovca i Nikola Paulić iz Slunja, inače najmlađi vijećnik u Županijskoj skupštini.

Novoizabrani predsjednik najavio je osnivanje organizacija Foruma mladih u svim gradovima i općinama Karlovačke županije, kao i jače uključivanje Foruma u društveni i politički život gradova i općina u županiji, a ne kao do sada samo u Karlovcu. Podsjetio je da i na same temelje Foruma mladih koji se zalaže za izgradnju demokratskog društva jednakosti, solidarnosti, slobode, socijalne pravde u kojem će svi građani biti jednaki, bez obzira na boju kože, vjeru ili nacionalnost.

– Želimo društvo u kojem će mladi biti zaposleni, stambeno zbrinuti i sami odlučivati o svojoj sudbini. Pozivam mlade da se aktivnije uključe u politički život, preuzmu inicijativu te promijene stvari na bolje, poručio je Bišćanić.

fm_sdp_2203