U protekla 24 sata evidentirano čak 13 kaznenih djela

KARLOVAC – U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je čak 13 kaznenih djela i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Jučer poslijepodne provaljeno je u kuću na području Šišljavića odakle su ukradeni novac i nakit. Šteta je veća od sedam tisuća kuna.

U noći sa ponedjeljka na utorak s parkirališta na Rakovcu ukraden je osobni automobil Fiat Tipo 78-godišnjaka. Materijalna šteta je veća od četiri tisuće kuna.

Između 31. listopada 2014. i 7. travnja 2015. iz pomoćnih prostorija na području Generalskog Stola, vlasništvo 71-godišnjaka, ukradeni su benzinski agregat, plinska boca i drugo u vrijednosti većoj od četiri tisuće kuna.

Jučer u poslijepodnevnim satima na području Rakovice, u obiteljsku kuću 81-godišnjakinje došle su tri nepoznate ženske osobe te joj rekle da je na poklon dobila madrac za krevet, a koji je ona odbila preuzeti. Tom prilikom iskoristile su nepažnju 81-godišnjakinje te joj ukrale torbicu s novcem i osobnim dokumentima. Materijalna šteta je više tisuća kuna.