HSS zadovoljan izbornim rezultatima – ovo nam je vjetar u leđa, ali i velika obaveza

KARLOVAC – HSS je na izborima polučio dobar rezultat, prije četiri godine imali smo 22 vijećnika u mjesnim odborima i gradskim četvrtima, sada ih imamo 32-oje. To nam je velik vjetar u leđa, no i velika obaveza prema našim glasačima, poručili su iz ove stranke.

Uz zahvalu svim biračima koji su izašli na izbore, osobito onima koji su prepoznali kvalitetan rad HSS-ovih ljudi iz ove je stranke stiglo obećanje da će izvršiti sva obećanja dana u predizbornoj kampanji. HSS ima vijećnike u svim gradskim četvrtima, što su izuzetno dobri rezultati i zadovoljni smo njima, kažu iz ove stranke.

U HSS-u su uvjereni da će se kontinuitet pobjede nastaviti i da će koalicija ostvariti ovakav rezultat i na parlamentarnim izborima.

Moramo znati da se na Pantovčaku i u Banskim dvorima kreira politika ove zemlje, koja u ovom trenutku nije dobra. Zemlja se vodi u sasvim pogrešnom smjeru, ekonomski je svakim danom u sve lošijoj situaciji, a HSS i svi naši koalicijski partneri imaju znanja, snage i volje da to preokrenu i da Hrvatska krene onim putem kojim, objektivno, temeljem svih svojih resursa može ići, rekla je potpredsjednica stranke Marina Kolaković.

Na listama HSS-a tako se našao velik broj mladih ljudi, žena, branitelja i seniora, koji će prema riječima vodstva stranke ispuniti dana obećanja i opravdati dobiveno povjerenje.