Sastanak na temu Svjetskog prvenstva u preciznoj orijentaciji

KARLOVAC – U uredu gradonačelnika Damira Jelića održan je sastanak vezan uz organizaciju Svjetskog prvenstva u preciznoj orijentaciji koje će biti održano u lipnju ove godine, jedan dio prvenstva u Zagrebu, a drugi u Karlovcu.

Za sada je svoj dolazak najavilo 25 zemalja, a na sastanku se razgovaralo o trasi natjecanja te o mnogim drugim detaljima vezanim za ovaj sve popularniji šport u kojem je Hrvatska aktualni svjetski prvak. Gradonačelnik Jelić izrazio je zadovoljstvo što se ovaj športski događaj odvija dijelom u Karlovcu jer je to zasigurno najveći športski događaj u gradu u ovoj godini.

U gradonačelnika, na sastanku su bili i predsjednik Organizacijskog odbora Damir Gobec, glavni koordinator za Karlovac i predsjednik CEIK-a braća Seljan koji pruža i dio logistike na takmičenju Mladen Kuka, glavni kartograf Ivana Gobec, pročelnica za društvene djelatnosti grada Karlovca Andreja Navijalić i pročelnica za komunalne poslove Vesna Ribar.

Tom prilikom gradonačelniku je uručena majica sa službenim logom svjetskog prvenstva. Idući sastanak održat će se idućeg mjeseca u proširenom sastavu.