LED FEST počinje 30. lipnja

KARLOVAC – Festival moderne elektroničke glazbe i vizualnih umjetnosti LED FEST i ove će godine biti održan na već dobro poznatim lokacijama – kod spomenika u Perivoju i na Starom gradu Dubovcu. Program počinje u utorak 30. lipnja i to radionicom izrade audio difuzora na Maloj sceni Hrvatskog doma.

LED FEST je najdugovječniji projekt Udruge Poluga koji se ove godine održava osmi put za redom i to od 30. lipnja do 4. srpnja, pod pokroviteljstvom Grada Karlovca i Turističke zajednice Grada Karlovca. U četvrtak 2. srpnja program se odvija ispred Spomenika žrtava fašizma.

Ove godine LED FEST ima jednu glavnu večer i to u subotu 4. srpnja na Starom gradu Dubovcu.

Ove godine glavna zvijezda je jedna od najpoznatijih techno DJ-a ovih prostora Marko Nastić, a uz njega tu su zagrebački Pete Dux, Fa11out iz Tuzle, Kula iz Vukovara, What the Funk iz Zagreba, ali i neizostavni domaćini Omen, Vedran Božić, Beat Svega, Tekitoka i Kodin.

Očekivanja od ovogodišnjeg LED FESTA su velika, s obzirom da je i prošlo događanje kad je na Starom gradu nastupio Petar Dundov imalo 300-injak posjetitelja, organizatori vjeruju da će Festival imati još više ljubitelja moderne elektroničke glazbe i vizualnih umjetnosti.

Ulaz na prvu večer, kao i na radionicu su besplatni, dok je ulaznica za Stari grad 50 kuna. a više informacija možete pronaći na facebook stranici događanja.

error: Content is protected !!