Održano ljetno izdanje popularne KAbine

KARLOVAC – Multimedijalna manifestacija KAbina jučer je ponovno oživjela Radićevu ulicu uz bogat program. Posebno ljetno izdanje već se tradicionalno održava na prvi dan srpnja, u sklopu obilježavanja rođendana grada Karlovca. Još u poslijepodnevnim satima postavljena je međunarodna izložba fotografija na temu ‘parkovi svijeta’.

md5

Radove su izložili mladi autori iz Novog Zelanda, Urugvaja, Slovačke, Francuske, Srbije, Austrije, Meksika, Latvije, Bugarske i El Salvadora. Priliku da predstavi Hrvatsku, odnosno Karlovac dobila je talentirana i perspektivna fotografkinja, Marina Đarmati koja je za navedenu temu snimila središnji park iz zraka.

md3

U večernjim satima je zasvirao Detonator Trio, funky jazz rock skupina koju čini gitarist Tomislav Bišćan, basist Hrvoje Kralj i bubnjar Mario Klarić. Za to vrijeme, novo je djelo stvarao likovni umjetnik Bojan Kiski.

md2

Publiku je dočekala i zanimljiva priča Darka Lisca “Domine”, koju su dobili u okviru programa “Priča za ponijeti”. Zaključno se može reći da je zaista bilo prekrasno za vidjeti veliki broj posjetitelja što je i pokazatelj da su ovakvi događaji doista potrebni našem gradu.

md4