KABA

Susjedi iz Unsko – sanskog kantona prvi ponudili pomoć u sanaciji krova bolnice

KARLOVAC – Nakon nevremena koje je pogodilo Karlovac, a u kojem je štetu pretrpjelo krovište Opće bolnice Karlovac, prvi je pomoć ponudio premijer Unsko-sanskog kantona iz BiH Izudin Saračević, koji je kontaktirao župana Ivana Vučića.

Nakon konzultacija sa sanacijskim upraviteljem OB Karlovac dr. Suadom Crnicom konstatirano je da se u ovom trenutku šteta nastala na bolnici sanira i da ponuđena pomoć iz susjednog i prijateljskog Unsko-sanskog kantona nije potrebna.

Župan Vučić zahvalio se u ime građana Karlovačke županije, u ime sanacijskog upravitelja OB Karlovac, gradonačelnika Karlovca Damira Jelića i u svoje ime premijeru Unsko-sanskog kantona te svim institucijama i građanima Kantona koji su nesebično ponudili pomoć u sanaciji štete.

Ova gesta još je jednom potvrdila dobrosusjedske i prijateljske odnose Karlovačke županije i Unsko-sanskog kantona, a valja spomenuti da su nakon katastrofalnog požara, koji je prije nekoliko godina poharao bolnicu u Bihaću, Grad Karlovac i Karlovačka županija pomogli financijski te ponudili zbrinjavanje bolesnika bihaćke bolnice u OB Karlovac, poručuju iz Ureda župana.