Ni Dani piva ne bi smjeli omesti radove na Korani – Kaquarium napreduje prema planu

KARLOVAC – Radovi na izgradnji Kaquariuma napreduju prema terminskom planu, a na dinamiku ne bi trebali imati utjecaja ni predstojeći Dani piva. Naime tih desetak dana uračunato je u planove, kao i sve ostale manifestacije koje se događaju na ŠRC Korana, poručuju iz gradske uprave.

Radovi traju već više od mjesec dana, a do sada je sve onako kako su u Gradu i planirali, zadovoljni su izvođačima radova i dinamikom kojom se oni kreću. Dane piva smo predviđali, kao i sva druga događanja koja se odvijaju na ŠRC Korana, kaže pročelnica Martina Furdek Hajdin. Postoji suradnja i rješenje Odsjeka za promet gdje je predviđen broj subjekata.

Gradilište jest propisno značeno i ograđeno, no iz Grada upućuju apel posjetiteljima Dana piva, ali i ostalim građanima da se pridržavaju propisa i dodaju kako je angažiran i noćni čuvar koji bi i tijekom manifestacije trebao paziti na red.

Podsjetimo kako je projekt sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, vrijedan je nešto više od 36 milijuna kuna i trebao bi biti završen do rujna sljedeće godine.

Za sada su uklonjeni svi objekti koji su bili na tom prostoru, napravljen je široki iskop i rade se predradnje za izgradnju temeljne ploče, napravljena je podložna betonska podloga, radi se hidroizolacija, armatura je već na gradilištu, kaže Furdek Hajdin.

Stoga i još jedan apel posjetiteljima Dana piva: oprezno i ne ulazite u prostor gradilišta.