Turistički dan u Karlovcu!

KARLOVAC – U sklopu Svjetskog dana turizma u Restoranu “Zrinski” Turistička zajednica grada Karlovca organizirala je manifestaciju “Turistički dan”. Vrlo bogat program koji je uključio besplatna predavanja i prezentacije počeo je već u 13 sati. Prva na redu bila je edukacija “Internet marketing u turizmu – Google oglašavanja”, a predavač je bio Miroslav Varga. Zatim je održana prezentacija sustava Booking.com, nakon čega je uslijedila analiza sezone u turizmu od strane privatnih iznajmljivača.

Vrhunac turističkog dana bila je dodjela nagrada i priznanja za rezultate u turističkoj sezoni, za najbolje ocijenjene balkone i okućnice – akcija “Prijavi svog susjeda” te prvi puta za najbolje djelatnike u turizmu – akcija “Čovjek ključ uspjeha”.

U sklopu akcije “Prijavi svog susjeda” za najbolju okućnicu privatne kuće nagrađena je obitelj Horvat iz Mahična, za najljepše uređen balkon prva nagrada pripala je Anđelku i Dragici Latković iz Lemić Brda, a najljepši okoliš poslovnog prostora ima Obiteljski dom za starije osobe “Ivana i Nikola” vlasnice Anke Bajrauh u Kranjčevićevoj ulici.

Za najbolje smještajne kapacitete nagradu za najbolji karlovački hotel dobio je Hotel “Europa”, Restoran “Žganjer” na Jelašima najbolji je ugostiteljski objekt sa sobama, dok su najbolji privatni iznajmljivači Nikola i Zorka Novković iz Cerovca Vukmanićkog. Jedini auto kamp na području grada Karlovca “Radonja” također je nagrađen.