Ove subote u Zorin dom stižu ”Zvizdan” i ”Žabac Regi”

KARLOVAC – Dok čekamo izgradnju kina, koja se najavljuje već godinama, Kinoklub Karlovac i Gradsko kazalište Zorin dom ljubiteljima sedme umjetnosti barem na jedan dan, priuštit će povratak velikog platna. Naime ove subote u karlovačkom hramu kulture očekuju vas dvije filmske poslastice – ”Žabac Regi” te najnoviji hrvatski proizvod – flim ”Zvizdan”.

“Žabac Regi” animirani je film o žapcu s krizom identiteta. Za razliku od svojih prijatelja, boji se vode i ne voli skakati. Osjeća se neshvaćenim i prepun je pitanja, stoga sa svojom najboljom prijateljicom, letećom vjevericom kreće u potragu za smislom života. Fantastično putovanje odvest će ih u prašume Amazone gdje će upoznati vrlo zanimljive likove. Film je namijenjen i djeci i odraslima, a bit će prikazan u 11 sati.

”Zvizdan” je pak najnoviji uradak Dalibora Matanića koji je u svega nekoliko mjeseci osvojio 12 nagrada na raznim festivalima, a govori o zabranjenoj ljubavi. Ova filmska priča obuhvaća tri desetljeća, a smještena je u dva susjedna sela čija je povijest opterećena sukobima, netrpeljivošću i netolerancijom. Projekcije ”Zvizdana” su u 18 te u 20.30 sati.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna za ”Žapca Regija” te 30 kuna za ”Zvizdana” možete kupiti na blagajni Zorin doma te u subotu sat vremena uoči projekcija.