Pri kraju rekonstrukcija raskrižja na Maloj Jelsi

KARLOVAC – Projekt rekonstrukcije dijela križanja na spoju mjesnog odbora Mala Jelsa i državne ceste D6 u samoj je završnici. U sklopu 250 tisuća kuna vrijednog projekta uređenja raskrižja bit će izgrađeno autobusno ugibalište s nadstrešnicom, te postavljena kompletna prometna signalizacija, horizontalna i vertikalna.

Ova rekonstrukcija riješit će jednu od kritičnijih prometnih točaka na području Karlovca. Naime, ovaj projekt je gradska uprava pokrenula na inicijativu građana i predstavnika mjesnog odbora, ali i prometne policije, pa bi zahvaljujući njemu promet na ovoj točki ubuduće trebao biti sigurniji nego do sada.

– Bez obzira na veliku štetu koju smo pretpjeli ovom zadnjom elementarnom nepogodom, ono što smo obećali pokušat ćemo u potpunosti izvršiti. Prometna policija nas tijekom godine izvještava koje su kritične točke u gradu i jedna od njih je bila upravo ova lokacija na Maloj Jelsi, zato smo sretni što smo ovaj projekt uspjeli privesti kraju – rekla nam je gradska pročelnica Vesna Ribar.

Završetak radova očekuje se uskoro, a izvođačima će, čini se, vremenske prilike ići na ruku, jer je nakon današnje kišne pauze za narednih tjedan dana prognozirano stabilno i lijepo vrijeme.