Do subote otvorena INOVA

KARLOVAC – Karlovac je grad koji ima bogatu povijest inovacija, a veliki jubilej – 40. po redu izložba inovacija INOVA održava se upravo u našem gradu. Zajedno sa 11. po redu izložbom inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova Budi uzor otvorena je u dvorani OŠ Grabrik do subote.

Izlagači osim iz Hrvatske stižu i iz ostalih dijelova svijeta poput Saudijske Arabije, Tajvana, Rumunjske, Poljske, a predstavljaju se sa više od stotinu inovacija u tehnici, poljoprivredi, ekologiji i drugim područjima.

Na INOVI se ovog puta našlo 500-injak inovacija, velik dio je stranih, a velika pažnja usmjerena je mladima, stoga su organizatori i odlučili prije 11 godina organizirati i izložbu Budi uzor.

Organizatori INOVE su Savez inovatora Karlovačke županije, Hrvatski savez inovatora, Savez inovatora Zagreba i TERA Tehnopolis Osijek uz potporu Karlovačke županije, Grada Karlovca i Hrvatske gospodarske komore. Zanimljive inovacije možete pogledati do subote 7. studenog od 10 do 18 sati, a ulaz je slobodan.