Iz trgovine u Grabriku ukradeno vatreno oružje, u Ogulinu napadnut 33-godišnjak

KARLOVAC, OGULIN, VOJNIĆ – U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je čak 14 kaznenih djela.

Nepoznati počinitelj danas je u ranim jutarnjim satima provalio u obrt i trgovinoružjem u Karlovcu, u Grabriku i ukrao vatreno oružje. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna.

Trojica muškaraca starih 47, 26 i 23 godine jučer su u 15 sati i 25 minuta ispred trgovačkog centra u Ogulinu tupim predmetima napali 33-godišnjaka i ozlijedili ga, srećom radi se samo o lakšim ozlijedama. Tijekom događaja lako je ozlijeđeno i jedno dijete. Trojica osumnjičenih muškaraca uhićeni su te je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

Zabilježeno je i nekoliko krađa. Nepoznati počinitelj provalio je u poslovni prostor u Karlovcu, na Rakovcu, i ukrao radijatore. Ukupna materijalna šteta veća je od 12.000 kuna. Još jedan nepoznati počinitelj provalio je u kuću na području Vojnića i 58-godišnjaku ukrao motornu pilu i drugo. Iz teretnog vozila parkiranog u Karlovcu, na Baniji, ukradeno je dizel gorivo vrijedno nekoliko tisuća kuna.