Neprilagođena brzina uzrok jučerašnje nesreće s dvije smrtno stradale osobe

TOUNJ/KARLOVAC/VOJNIĆ – Neprilagođena brzina uzrok je jučerašnje prometne nesreće na D23 u Košarama u kojoj su poginule dvije osobe.

Policija javlja kako je 32-godišnjak osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka zbog neprilagođene brzine u zavoju prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u vozilo ogulinskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 27-godišnjak.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 32-godišnji vozač i 31-godišnji suvozač iz istog vozila, dok su vozač i putnica iz drugog vozila lakše ozlijeđeni. Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Nažalost to nije bila jedina prometna nesreća jučer. U Zadobraju je oko 14.20 54-godišnjak zbog nepropisnog kretanja i pod utjecajem alkohola od 1.80 promila mopedom sletio s ceste u odvodni kanal i zadobio teške ozlijede, a protiv njega će biti proslijeđen optužni prijedlog.

U Kupljenskom kod Vojnića u 13 sati 65-godišnjakinja je zbog neprilagođene brzine u zavoju sletila van kolnika i udarila u zemljani obrov. Vozačica je teško ozlijeđena, a protiv nje će biti podnesen obavezni prekršajni nalog.