KABA

Ekipa Poreča pobjednik memorijala “Nebojša Parežanin Pržo”

KARLOVAC – Ekipa Poreča je pobjednik 24. memorijalnog rukometnog turnira Nebojša Parežanin Pržo koji je danas održan u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Na turniru tradicionalno sudjeluju četiri ekipe, a ove je godine turnir održan pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Turnir se održava u spomen na sve poginule branitelje grada Karlovca i Hrvatske, a posebno u znak sjećanja na rukometaša Gaze Nebojšu Parežanina – Pržu.

Organizatori iz Rukometnog kluba Gaza se nadaju da će sljedeće godine, kada će turnir proslaviti 25 godina neprekinutoga održavanja sve ipak biti na malo višem nivou.

U napetoj, vrlo izjednačenoj finalnoj utakmici pobjedu je nad Dubravom izborio Poreč pod vodstvom Dinka Đankovića, donedavnog trenera Karlovca.

Dodajmo kako je u prvoj utakmici Dubrava slavila nad ekipom Karlovca 36:26, Maribor Branik izgubio je od Poreča 23:16, u revijalnoj utakmici karlovački rukometni veterani pobijedili su Rukometni klub Dubovac s 10:8, u utakmici za treće mjesto Maribor Branik je s 30:23 nadigrao Karlovac, dok je u finalu Poreč svladao Dubravu s 23:21.

omicron