Ronioci Zrinskog na moru provjerili opremu i vještine ronjenja

KRK/SELCE – Ronioci RK Zrinskog za vikend su radili na provjeri opreme i usavršavanju svojih vještina. Odvažne članove RK Zrinskog niti bura nije omela u njihovim aktivnostima.

Boravak na moru iskorišten je za usavršavanje sposobnosti u plovljenju brodicom po nemirnom moru uz snažne udare bure. Ronjenjem se najbolje održava fizička kondicija. Nemirno more naši Karlovčani iskoristili su za dodatno usavršavanje vještina i sposobnosti. Time ronioci rade na održavanju svoje spremnosti koja može doći do izražaja u slučaju incidentnih ili akcidentnih situacija.

Nakon plovljenja i ronjenja između Krka i Cresa obišli su i Hostel Karlovac u Selcu radi izviđanja stanja plaže u tom poznatom karlovačkom ljetnom odredištu. Tu plažu kontinuirano čiste svake godine prije i nakon sezone kupanja. Ta činjenica kao i sve veća svijest posjetitelja da treba čuvati prirodu i okoliš rezultirali su činjenicom da je u podmorju sve manje smeća. U Selcu su susreli i veterane NK Ilovca koji su bili na visinskim pripremama.

ronioci_zrinski_2