Most u Karlovcu: Pokazali smo svoju dosljednost

Most nudi Karlovčanima, ono što nudi i svim građanima, a to su borba protiv korupcije i klijentelizma, poručio je Mostov dvojac Ivan Tomljenović i Marko Sladoljev koji su za posjet Karlovcu odabrali prostor Obrtničkog sajma.

– Kako u većem dijelu zemlje tako i u Karlovcu problem je iseljavanja mladih, pa će naša politika, kaže biti upravo borba za prava mladih, kazao je Tomljenović, inače posljednji na Mostovoj listi za 7. izbornu jedinicu.

U Karlovac je stigao i drugi s liste Marko Sladoljev, inače još uvijek saborski zastupnik, koji kaže da bi građani za ovu opciju trebali glasati jer je Most pokazao svoju dosljednost.

– Ja sam profesor i a kada je došlo do preslagivanja Vlade, ja sam se vratio natrag na posalo u školi. U SDP-u i HDZ-u su se čudili kako mogu zamijeniti ovaj posao za 15.000 kuna s onim za 5.000, ali time pokazujem dosljednost i čista obraza se vraćam obitelji i djeci u školi. To mi je najvažnije, pojasnio je Sladoljev.

Ankete trenutno nisu sklone Mostu, ali Sladoljev kaže nisu bile ni prije prošlih izbora.

– Drago nam je da smo razbili duopol HDZ-a i SDP-a i nadamo se da će građani to i ovoga puta prepoznati, zaključili su Tomljenović i Sladoljev.