SDP-ovi kandidati u obilasku Dana piva – Bukovec-Osmičević najavila kandidaturu za gradonačelnicu Karlovca

SDP-ovi kandidati za 7. izbornu jedinicu zajedno s članovima Županijskog i Gradskog odbora stranke obišli su Dane piva. Natalija Bukovec-Osmičević, inače osma na listi istaknula je kako je uvjerena u pobjedu i očekuje da će osvojiti saborski mandat jer bi to značilo, kaže, da je SDP pobijedio.

Na naš upit hoće li se, bez obzira na rezultate parlamentarnih izbora, kandidirati za gradonačelnicu Karlovca, Bukovec-Osmičević kaže da hoće.

– Ja svakako se namjeravam kandidirati, definitivno imam tu čvrstu ambiciju. Vidjet ćemo kako će sve proći na parlamentarnim izborima nakon čega namjeravam vrlo odlučno ući u tu kampanju, najavila je Bukovec-Osmičević.

Njen stranački kolega, peti na listi SDP-a Damir Mateljan također je uvjeren u pobjedu na izborima, ali i da će nakon 11. runa formirati novu Vladu.

– Sigurni smo u to jer smo bolji od naših političkih protivnika, jer naši rezultati ostvareni u prošloj Vladi govore o nama, a o njima govore godine vladavine prije, ali i ovaj eksperiment koji je doveo do toga da doslovce milijarde kuna stoje sa strane. Ne mogu ih povlačiti ni obrtnici, poduzetnici niti lokalna samouprava jer u ovoj Vladi nema tko raspisati najjednostavnije natječaje za koje je novac osiguran iz Europske unije, dodao je Mateljan.