Dubovčaki na sastanku s gradonačelnikom iznijeli probleme; najviše ih muči mrak u Marmontovoj aleji

Nakon prošlotjednog sastanka na Švarči, u dvorani Nacionalnog svetišta Svetog Josipa na Dubovcu sinoć je održan susret gradonačelnika i gradskih pročelnika s mještanima. Susret je organiziran da bi se na licu mjesta dobilo mišljenje građana o problemima koji ih muče, a na čije bi rješavanje mogla utjecati gradska uprava.

Izgradnja dvorane i uređenje OŠ Dubovac, sanacija klizišta na Židovskom groblju, te uređenje Starog grada Dubovca, neki su od projekata provedenih u ovoj gradskoj četvrti posljednjih godina. Gradonačelnik, pročelnici gradskih upravnih odjela, direktori gradskih tvrtki i ravnatelji ustanova došli su mještanima prezentirati učinjeno do sada, ali i saslušati njihove prijedloge.

Kako se moglo čuti, jedan od najvećih problema na Dubovcu je promet, točnije Marmontova aleja. Brzina i mračna ulica zabrinjavaju stanovnike. Iz Grada, pak, najavljuju veliki projekt uređenja upravo ove ulice.

Ovakvi susreti s mještanima nastavljaju se u drugim gradskim četvrtima, najavljuju iz gradske uprave. Sutra će sastanak biti održan u Mjesnim odborima Vukmanić i Knez Gorica. Svi stanovnici su pozvani da dođu i iznesu svoje prijedloge o projektima za koje smatraju da su prioritetni u njihovom kvartu.