Tinejdžeri – klaunovi uhvaćeni u Koprivnici, plašili djecu u blizini škole

Već danima Hrvatska bruji o strašnim klaunovima. Dok neki odmahuju rukom, djeca su prestrašena i boje se pješice ići u školu i vraćati kući s nastave.

Marketinška kampanja za novi film “It” o strašnom klaunu Pennywiseu izmakla je kontroli pa je policija, osim zaprimljenih dojava, sinoć imala i konkretnog posla, naravno – s lažnim klaunovima. Nakon posljednje dojave u Koprivnici, u tamošnjem gradskom parku u blizini osnovne škole zatekli su nekoliko tinejdžera koji su u torbi imali bijele kute, maske, prsluk s printom kostura, kuhinjski nož i druge predmete, priopćeno je u jutros iz policijske uprave koprivničko-križevačke. Predmeti su im oduzeti, a o događaju će biti podneseno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu i Centru za socijalnu skrb u Koprivnici.

U Karlovcu su klaunovi navodno viđeni na Luščiću i Foginovom kupalištu, a među gradovima u kojima su se navodno pojavili je i Slunj. Kako god bilo, djeco, nema mjesta strahu jer netko se samo šali na vaš račun iako ovo nikome zdravog razuma nije nimalo smiješno.