Sajam vjenčanja i ove godine u Domu OS Zrinski

Braniteljska zadruga Fokus oragnizator je osmog po redu Sajma vjenčanja Karlovačke županije koji se održava danas i sutra u Domu Oružanih snaga “Zrinski” od 10 do 20 sati. Savršeno je to mjesto na kojemu buduće mladenke i mladoženje imaju priliku razgledati, ali i na licu mjesta isprobati sve što će im biti potrebno za njihovo vjenčanje iz snova.

Ove godine na Sajmu se predstavlja 40 izlagača, ne samo iz Karlovca već i šire. Sajam od samih početaka podržava i županijska gospodarska komora. Posao s vjenčanjima je oduvijek bio unosan, a sada više nego ikada jer broj vjenčanja raste, čulo se prilikom otvaranja Sajma. U Karlovcu postoji kompletna, vrhunska i kvalitetna usluga, poručio je predsjednik županijske HGK  Zlatko Kuzman i dodao kako se većinom radi o domaćoj proizvodnji.

No, uz karlovačke obrtnike i poduzetnike na Sajmu su se i ove godine pojavili brojni gosti iz drugih županija, ali i susjednih država. Prvih par godina bilo je upitno hoće li Sajam vjenčanja uopće uspjeti opstati, no danas se pokazuje da se trud i upornost isplate, kazao je Milorad Duduković iz Braniteljske zadruge Fokus.

Ukoliko ste propustili današnje otvorenje, Sajam vjenčanja svoja vam vrata otvara i sutra od 10 sati ujutro pa sve do navečer, do 20 sati u Domu oružanih snaga Zrinski.