Otvorene prijave za Božićno novogodišnju manifestaciju

Grad Karlovac i ove godine organizira Božićno novogodišnju manifestaciju u razdoblju prosinca. Javni poziv za izlagače otvoren je do 18. studenog, a već je pristigao dio ponuda. Osim za Božićni sajam prijave se primaju i za ugostiteljsku ponudu na dočeku nove godine.

Prijaviti se mogu sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, licitarske proizvode, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, medenjaci, med, orasi, lješnjaci i druge predmete opće uporabe.

Sajam će i ove godine biti održan na početku Radićeve ulice, na otvorenom, uz mogućnost da štandovi budu i na prostoru Šetališta dr. Franje Tuđmana. Izlagači, ali i građani zadovoljni su Božićnim sajmom koji se u Karlovcu održava od 2008. godine. No, uz sajam i doček Nove godine Grad će organizirati niz događanja, što kao nositelj, što kao partner, najavljuju iz gradske uprave.

Više informacija možete pronaći na stranici Grada Karlovca. http://www.karlovac.hr/novosti/poziv-za-sudjelovanje-na-bozicno-novogodisnjoj-manifestaciji-2016-2017/6846