Nezavisna lista “Volim Karlovac” priprema se za lokalne izbore

Nezavisna lista “Volim Karlovac” aktivirala se prije lokalnih izbora. Duško Labus danas je predstavio Platformu 047, odnosno program kroz koji će lista predstavljati svoje inicijative, ideje i planove. Temelj programa je komunalna infrastruktura koja je prema Labusu ključ razvoja Karlovca.

Prema Labusu u gradskoj bi upravi trebao postojati ured za infrastrukturu koji bi objedinio nekoliko današnjih gradskih ureda, čime bi se postigla veća efikasnost, ali i rasteretio nagomilanom administracijom opterećeni proračun.

O ljudima koji su uz njega na listi “Volim Karlovac”, Labus za sada ne želi govoriti, no istaknuo je da su otvoreni za sve one koji Karlovac vole i osjećaju svojim.

Grad mora biti na usluzi gospodarstvu, a osim o restrukturiranju gradske uprave Labus je govorio i o problemu nedostatka parkirališnih mjesta u gradu, istaknuo je kako treba vratiti život na Korzo i Radićevu kroz smanjenje cijene parkiranja, rekonstruirati gradski prijevoz te urbanistički urediti šetnice uz rijeke, kao i kupališta.