Počele prijave na Đačke zimske dane

Da učenicima koji ne putuju na zimovanje tijekom predstojećih praznika ni u Karlovcu ne bude dosadno, pobrinula se Gradska knjižnica Ivan Goran Kovačić. I ove godine organizirani su Đački zimski dani.

Ne idete na skijanje? Nema veze. I za one koji ostaju u gradu, praznici mogu biti itekako zabavni, čak i ako ne bude snijega. Đački zimski dani počinju nakon Božića, 27. prosinca, i trajat će do 11. siječnja, a djeca mogu birati između 10 radionica.

Prve na redu su radionica šaha te radionica robotike i igra na playstationu 3, tu je i nekoliko kreativnih radionica, gledaonica filova “Lektira na filmu”, radionica znakovnog jezika, radionica “Pruži mi ruku – budi mi prijatelj” udruge slijepih, te jezična radionica talijanskog. Prijave za sudjelovanje su počele, a primaju se do popunjenja radionica.

Radionice u sklopu Đačkih zimskih i ljetnih dana jako su popularne među karlovačkim osnovcima, o čemu svjedoči velik broj djece koja na njima sudjeluju. Godišnje kroz ove radionice prođe 200-ak učenika.

Popis radionica s terminima održavanja možete pronaći na web stranici Gradske knjižnice.