Karlovčane će u Novu godinu uvesti Gretta i The Trio!

Grad Karlovac tradicionalno organizira besplatan doček Nove godine na Trgu bana Josipa Jelačića. I ove godine Karlovčani će u Novu godinu uploviti uz dobru glazbu. Predgrupa će biti karlovački bend The Trio, a glavna zvijezda – rock bend Gretta.

Ako još uvijek niste odlučili gdje će dočekati 2017., prijedlog glasi – Trg bana Jelačića u središtu Karlovca. Program počinje u 21.30 i trajat će do 2 iza ponoći, a za dobru atmosferu zaduženi su karlovački bend The Trio i grupa Gretta, prošlogodišnji pobjednici Karlovačko RockOff festivala. Sponzor dočeka ponovo je Heineken Hrvatska.

Točno u ponoć u Novu godinu uvest će nas vatromet, a posjetitelje očekuje i bogata ugostiteljska ponuda, najavljuju iz gradske uprave.

Ovom prilikom iz zamjenica gradonačelnika Marina Kolaković posjetila je na još jednu manifestaciju vezanu uz blagdane – Božićni sajam, koji počinje ovaj petak, 16. prosinca. Ove godine na sajmu će svoje proizvode predstaviti 20-ak OPG-ova i obrtnika. Bit će to prilika i za nabavku božićnih darova, zato izađite na ulice i uživajte u blagdanskom duhu koji će vladati u središtu grada!